Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Primex wenst u Fijne Feestdagen!

En een gezond en succesvol 2022!

Primex wenst u Fijne Feestdagen!

En zo loopt weer een bewogen jaar ten einde, een jaar van hollen en stilstaan, de Brexit liet zijn sporen na met transport aanpassingen en aanloopproblemen vanuit ons Extern Magazijn. Ook de verschillende prijsverhogingen van alle merken door het jaar heen zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het jaar eindigt helaas zoals het is begonnen, met een ferme lockdown en terwijl sommige van onze gewaardeerde klanten dit jaar nooit de kans hebben gehad om weer op te starten, hebben wij voor andere klanten onze uiterste best gedaan om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Laten we maar hopen dat volgend jaar wel elke branche de vrijheid krijgt om te doen waar ze goed in zijn.

Afgelopen jaar was ook het jaar van vernieuwing, Primex heeft na 20 jaar een nieuwe uitstraling gekregen, een prachtig logo in moderne kleurstelling, het groen accentueert mooi onze pogingen de bedrijfsvoering zo groen mogelijk uit te voeren. Dit alles liep hand in hand met een vernieuwde website, waarin de nieuwe kleurstelling misschien het meeste opviel, maar de functionaliteiten ook een enorme opwaardering hebben gehad.

Primex is ondertussen druk in voorbereiding op het nieuwe jaar, de laatste hand wordt gelegd aan nieuwe prijslijsten, u ontvangt deze vrijdag per nieuwsbrief, de nieuwe prijslijst gaat in per 1 januari, vanaf dan is deze ook weer online in de webshop te downloaden. Ook worden per 1 januari diverse productafbeeldingen vervangen waarvan de rechten verlopen, houdt u daar rekening mee op uw website?

Primex wenst u, uw collega's en uw naasten Fijne Feestdagen en een gezond en succesvol 2022.

Ook in 2022 staan wij weer graag voor u klaar...

... your need is our challenge...

PRIMEX TEAM

 

Tevens willen wij u er graag op wijzen dat wij vrijdag 24 december slechts tot 12 uur orders kunnen verwerken doordat onze transportdiensten vroeg afhalen.

Uiteraard verwerken wij maandag 27 december tot en met donderdag 30 december alle orders zoals u van ons gewend bent.

Vrijdag 31 december zijn wij gesloten.

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag. Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken