Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Fijne Feestdagen

Laatste informatie over de openings- en transporttijden

Fijne Feestdagen

Zelfs in dit jaar, welke eindeloos leek te duren, komt uiteindelijk het einde in zicht. Wij hopen dat u het afgelopen jaar, zowel persoonlijk als met uw bedrijf, goed heeft doorstaan. Het is al met al een jaar wat we wel willen maar nooit zullen vergeten.

Maar ook aan de lock-down en rustigere periodes afgelopen jaar hebben wij een positieve insteek kunnen geven. Wij hebben vol ingezet op voorbereiding en uitvoering van vergroening, automatisering en vernieuwing. Hierdoor konden wij toch goed gebruik maken van een moeilijke periode om uiteindelijk onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Mede hierdoor zien wij het komende jaar zeker positief tegemoet.

Zo is het dak van ons pand sinds dit jaar voorzien van een indrukwekkend aantal zonnepanelen, hebben wij enorme stappen gemaakt tot verdere automatisering van het magazijn in de vorm van scanners die vanaf komend jaar in gebruik genomen kunnen worden en komt in februari onze vernieuwde webshop online.

Tevens gaan wij, voor het eerst in ons 20 jarig bestaan, ons bedrijfslogo een upgrade geven, dit zal samenvallen met de introductie van de vernieuwde webshop in februari.

Wij kijken al met een gezonde spanning naar dit unieke moment uit !

Team Primex wenst u en uw naasten dan ook fijne veilige feestdagen en veel gezondheid en voorspoed in het komende jaar toe. 

 

TRANSPORT- EN OPENINGSTIJDEN

De jaarlijkse eindejaar drukte zal dit jaar, naar alle waarschijnlijkheid, records verbreken. Want naast de normale kerstdrukte verwachten wij ook een enorme toename in online-shoppen met de daarbij behorende transportdrukte, een logisch gevolg van de lock-down waarin wij momenteel verkeren.

Wij hopen dat u hiermee wel voldoende rekening houdt zo vlak voor de Feestdagen.

U kunt natuurlijk ten alle tijden de bezorging volgen via de mail van onze transporteur met uw track & trace code. Hou deze de komende tijd dan ook extra in de gaten.

Heeft uw bestelling haast? Kies dan voor de VOOR 12 UUR levering, deze service heeft hoegenaamd geen last van de mogelijke vertragingen in de bezorging. Let op, hiervoor worden wel meerkosten berekend.

Ook rond deze feestdagen hebben wij tijdelijk te maken met andere orderdeadlines, transport- en openingstijden:

Donderdag 24 december stopt Primex wat eerder i.v.m. kerstavond, vandaar dat de orderdeadline deze dag éénmalig op 12 uur staat, tevens wordt alles die dag verstuurd met Transmission.

Vrijdag 25 december, donderdag 31 december en vrijdag 1 januari is Primex gesloten, orders worden de eerstvolgende werkdag behandeld.

Uiteraard blijft onze webshop 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar!

Hieronder vindt u het overzicht: 

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag. Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken