Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Fijne Feestdagen

Primex wil u wederom graag danken voor uw vertrouwen in ons het afgelopen jaar.

Ondanks een stroeve start door de corona beperkingen en een verder bewogen jaar met ongekende inflatie hebben wij gepoogd u zo minimaal mogelijk met prijswijzigingen te confronteren.

Het afgelopen jaar hebben wij ook stappen gezet in onze duurzaamheidsambities, zo is het magazijn compleet voorzien van LED verlichting en hebben wij maatregelen genomen om ons gasverbruik flink terug te dringen. Wij hebben nog meer ingezet op hergebruik van dozen en het nog beter gescheiden aanleveren van het vele verpakkingsplastic. Ook onze leveranciers werken hieraan en proberen het gebruik van verpakkingsplastic te reduceren.

 

Dit jaar hebben wij rond de feestdagen geen aangepaste openingstijden en transporttijden, alles verloopt volgens de bij u bekende tijden en zijn er geen extra vertragingen in de transport te verwachten. 
Uitgezonderd de bestellingen bij ons Extern Magazijn welke tot einde jaar wat extra levertijd gaan kosten en ook de backorders die vanaf woensdag 21 december gaan ontstaan en daardoor helaas dit jaar sowieso niet meer geleverd worden.

 

Primex is ondertussen druk in voorbereiding op het nieuwe jaar, een flinke uitbereiding van ons bestaand assortiment met nieuwe artikelen als wel een toevoeging van nieuwe merken. Hierdoor is een update voor onze prijslijsten noodzakelijk. Wij verwachten met u in de loop van januari het uitgebreide assortiment en bijbehorende prijslijsten te kunnen delen. 

 

Tot slot wenst Primex u, uw collega's en uw naasten Fijne Feestdagen en een gezond en succesvol 2023.


Ook in 2023 staan wij weer graag voor u klaar...

 

... your need is our challenge...
 
PRIMEX TEAM

Fijne Feestdagen

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig?
Onze klantenservice helpt u graag.
Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken