Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Transport Service

leveringstijden

Transport Service

7-5-2020

Het zijn aparte tijden, ook de transportsector heeft daar uiteraard last van. Door een enorme toename van onlinebestellingen tijdens deze corona-crisis wordt de gehele sector overspoeld met opdrachten. Helaas heeft dat voor u en ons weer nadelige gevolgen, een 24 uurs levering kan momenteel door de gehele transportsector niet altijd gegarandeerd worden. Om dit enorme aanbod (2,5 x zoveel als normaal) weg te werken, wordt er door onze transporteurs ook op zaterdag gereden en draaien kantoren en depots overuren.


Uw bestelling wordt natuurlijk nog steeds met veel precisie door ons verwerkt en dezelfde dag bij de transporteur aangeboden, maar dat is dus helaas geen garantie voor levering op de volgende werkdag, of, bij bestelling uit ons externe magazijn, levering met 2 werkdagen. Wij verzoeken u dan ook om voorlopig komende week rekening te houden met vertraging in deze levertijden om misverstanden te voorkomen.


Wij hopen zo spoedig mogelijk ons gehele servicepakket (inclusief transport) weer op het bij u bekende hoge niveau te hebben, maar daarbij blijven wij wel afhankelijk van bovenstaande externe ontwikkelingen. Via deze pagina houden wij u van week tot week op de hoogte over de status hiervan dus houd deze pagina in de gaten.

Primex dankt u voor uw aanhoudende vertrouwen in onze service tijdens deze periode van corona. Voor vragen staan onze dames van de customerservice, of uw accountmanager, u heel graag te woord!

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag. Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken