Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Primex rond de feestdagen

Aangepaste transport-, openingstijden en orderdeadlines.

Primex rond de feestdagen

Net na de drukte van BLACK FRIDAY en SINTERKLAAS willen wij u toch alweer wijzen op de drukte en aanpassingen rond de feestdagen.

Om te starten met de druk op de transportsector, de kans is dat hun maximum per dag rond die speciale dagen bereikt gaat worden, met mogelijke vertraagde uitleveringen, hoe zeer deze sector ook hun best doet. Wij gaan uiteraard ook de komende periode extra ons best doen uw pakket zo vroeg mogelijk aan te bieden bij onze transporteurs, dat gaat natuurlijk alleen als u uw bestelling ook zo vroeg mogelijk ingeeft.

Daarnaast het is van uw kant verstandig toch rekening te houden met mogelijke vertragingen in de bezorging. U kunt natuurlijk ten alle tijden de bezorging volgen via de mail van onze transporteur met uw track & trace code. Hou deze de komende tijd dan ook extra in de gaten.

Heeft uw bestelling haast? Kies dan voor de VOOR 12 UUR levering, deze service heeft hoegenaamd geen last van de mogelijke vertragingen in de bezorging. Let op, hiervoor worden wel meerkosten berekend.

Ook rond deze feestdagen hebben wij tijdelijk te maken met andere orderdeadlines, transport- en openingstijden:

Donderdag 24 december stopt Primex wat eerder i.v.m. kerstavond, vandaar dat de orderdeadline deze dag éénmalig op 12 uur staat, tevens wordt alles die dag verstuurd met Transmission.

Vrijdag 25 december, donderdag 31 december en vrijdag 1 januari is Primex gesloten, orders worden de eerstvolgende werkdag behandeld.

Uiteraard blijft onze webshop 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar!

Hieronder vindt u het overzicht: 

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag. Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken