Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Neoblu

Neoblu

NEOBLU is ontstaan uit een verlangen naar een merk werkkleding dat er niet zo uitziet, een merk voor mensen in beweging, een merk dat zowel kan worden gedragen op het werk als daarbuiten.
NEOBLU is ontstaan vanuit de observatie dat we allemaal stijlvol willen zijn. Als werkuniform wil NEOBLU alle dresscode-normen doorbreken door een collectie aan te bieden die direct geïnspireerd is op fashionoutfits, zodat iedere medewerker zich net zo comfortabel kan voelen tijdens het werk als in hun vrije tijd.
Het concept is dat een uniform niet beperkend mag zijn; het moet een genot zijn om te dragen.
De ambitie van NEOBLU is ‘duurzame schoonheid’; mooie kleding maken van zo'n kwaliteit dat ze lang meegaan, dat ze lang gedragen kunnen worden zonder dat ze hun kleur of uiterlijk verliezen.
De materialen zijn door NEOBLU gekozen om comfortabel te zijn, maar ook gemakkelijk te onderhouden en resistent. De stijl is sober, klassiek maar aangepast aan de smaak van onze tijd om te voorkomen dat je het risico loopt volgend seizoen volledig uit de mode te raken.
Dit is onze belofte van kwaliteit en ons credo van duurzaamheid!
De basis voor het creëren van de NEOBLU-collectie is het gebruik dat de klanten ervan zullen maken. Wij zijn van mening dat onze klanten actief moeten zijn, in beweging, dat hun kleding hen moet ondersteunen en hen niet moet vertragen in hun activiteiten. Er is niets erger dan een jas, overhemd of broek waarin u zich als gebruiker niet vrij in kunt bewegen. Alle kleding van NEOBLU houdt rekening met deze aspecten en speelt daarop in.
Wij hebben bijvoorbeeld zachte materialen, aangepaste modellen en accessoires geselecteerd, zoals de elastische tailleband op de chino-broeken, die de acties van de gebruikers begeleiden.
Bij NEOBLU hebben we ervoor gekozen om comfort en elegantie te combineren zodat elke medewerker met trots het beeld draagt van het merk waarvoor hij of zij werkt. Vrijheid om zichzelf te zijn en bewegingsvrijheid zijn de sleutelwoorden van het merk NEOBLU.

Merken:

Genre:

Uitvoering:

  • Toon meer

Kleur:

Compositie:

  • Toon meer

Mouwtype:

Pasvorm:

Maat:

  • Toon meer

Thema:

Heb je vragen of wil je advies?

Ons ervaren team denkt graag met je mee. Zo maak je altijd de juiste keuze. Bel ons of mail naar info@primex.nl.

+31 (0)227-504900

Volg ons

Onze voordelen

  • Voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Levering per order in plaats van per bulk
  • Verkeerde maat of kleur geleverd? Wij lossen het direct voor je op
  • Buiten kantoortijden bereikbaar voor vragen en advies
Naar vergelijken