Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

RUSSELL Sustainable

ONTDEK HOE WE WERKEN AAN EEN BETERE TOEKOMST

Al jaren doen we het juiste als het gaat om respectvol handelen en duurzaam zijn. Hoewel we veel vooruitgang hebben geboekt, realiseren we ons ook dat er nog veel meer te doen is. Daarom zetten we ons in om nog meer te doen en onze doelen en prestaties openbaar te maken. De belichaming van deze toewijding is BELONG TO A BETTER FUTURE - ons duurzaamheidsplan om geweldige producten te leveren, geschikt voor onze veranderende wereld.

DUURZAAMHEID

We nemen onze verantwoordelijkheid. Daarom werken we alleen met leveranciers die ernaar streven het milieu en haar natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Als team willen we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en daarom gebruiken we dag in, dag uit verantwoord vervaardigde producten voor een betere wereld. Eerlijkheid, loyaliteit en waardering zijn onze hoogste prioriteit.

                                                               

DUURZAME T-SHIRTS

In onze eigen productiefaciliteiten produceren wij T-shirts in lichte, middelzware en zware kwaliteit. Wanneer u een van deze of een andere Russell-stijl koopt, kunt u er zeker van zijn dat u een duurzaam geproduceerd product ontvangt, dat niet alleen geschikt is voor nu, maar op veel manieren vooruitstrevend is.

Hier vindt u informatie over onze moderne productiefaciliteit, waar we het merendeel van onze T-shirts produceren.
Windenergie 75% van onze stroom komt uit hernieuwbare energie (windpark).
Water Tot 60% van het afvalwater wordt gerecycled door onze moderne zuiveringsinstallatie.
Zero waste "Zero waste sent to landfill from our own facilities." Zero waste betekent dat we in 2020 meer dan 95% van het afval dat in onze eigen activiteiten wordt gegenereerd, recyclen. We hebben de doelstellingen van het Zero Waste International Alliance-programma voor bedrijfserkenning aanzienlijk overtroffen.

                                                               

DUURZAME JASSEN

Voor een betere toekomst zorgt Russell ervoor dat je je duurzaam kunt kleden, zelfs op koude dagen.
We zijn toegewijd aan verantwoord gebruik van chemicaliën en de inkoop van duurzaam geproduceerde producten die onze ecologische voetafdruk zullen verkleinen en aan de behoeften van de consument zullen voldoen.

Onze innovatieve Bionic Softshell Jacket is fluor- en PFC-vrij en maakt gebruik van de milieuvriendelijke afwerking Bionic-Eco Finish®.
Geïsoleerde jackets van Russell zijn ook fluor- en PFC-vrij en de duurzame isolatie DUPONT™ SORONA® is gemaakt van 37% plantaardig materiaal.

                                                               

BIOLOGISCH KATOEN

Onze Russel Pure Organic lijn is geproduceerd met 100% biologisch katoen. Het stimuleren van bewustzijn over milieukwesties en kwaliteit zijn de kernwaarden van onze Russel Pure Organic-producten. We willen uw inspanningen ondersteunen om de wereld een betere plek te maken door eco-friendy, duurzame en eerlijk geproduceerde kleding aan te bieden.

                                                               

100% OEKO-TEX GECERTIFICEERD

Alle Russel producten zijn OEKO-TEX Standard 100 (klasse II) gecertificeerd. 8-5941 Shirley.
STANDARD 100 van OEKO-TEX is een van 's werelds bekendste labels voor textiel dat is getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en hoge productveiligheid.
Russel producten behoren tot productklasse II. Deze productklasse omvat producten die voor een groot deel in direct contact komen met de huid, zoals T-shirts, polo's, shirts, sweatshirts.

       

RUSSELL Certificaten:

         RUSSELL Certificaten (PDF Download):

             
                   

 

 

 

Heb je vragen of wil je advies?

Ons ervaren team denkt graag met je mee. Zo maak je altijd de juiste keuze. Bel ons of mail naar info@primex.nl.

+31 (0)227-504900

Volg ons

Onze voordelen

  • Voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Levering per order in plaats van per bulk
  • Verkeerde maat of kleur geleverd? Wij lossen het direct voor je op
  • Buiten kantoortijden bereikbaar voor vragen en advies
Naar vergelijken