Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Over Primex

Begonnen op een zolderkamertje in 1999.  Daar richten vier ambitieuze ondernemers Primex op, een distributeur in de promotionele textielsector. Binnen korte tijd groeit Primex uit tot een enorm succes. De zolderkamer wordt daarom snel ingeruild voor een pand in Edam. Van daaruit zet de groei verder door. Al snel mag Primex zich binnen de promotionele textielsector een van de grootste distributeurs in Nederland noemen. De collectie begint met het eigen merk Logostar. Later worden daar Fruit of the Loom, B&C en Sol’s aan toegevoegd.

 

Ruimte voor de toekomst met oog voor mens, milieu en maatschappij

Maar daar blijft het niet bij. Primex blijft groeien en de collectie groeit mee. Ook het pand in Edam wordt te klein. Daarom volgt in 2007 het besluit om een eigen pand te bouwen in Wieringerwerf. Met genoeg ruimte voor de toekomst en oog voor de mens, het milieu en de maatschappij. Dit pand heeft alles onder één dak: een ruime showroom, kantoren en een magazijn. En ook het medewerkersbestand groeit mee. Om aan alle wensen te voldoen en de service te kunnen bieden waar Primex bekend om staat. Zo zorgen onze binnendienstmedewerkers ervoor dat orders die voor 16.00 uur besteld zijn de volgende dag al geleverd worden. Ook is onze reactiesnelheid hoog  en zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar voor vragen en persoonlijk advies.

 

Grootste assortiment van Nederland en custom made textiel

Inmiddels telt het assortiment van Primex maar liefst 80 merken, waaronder het exclusieve verkooprecht van het merk // PRODUCT //JACK & JONES. Daarmee hebben wij het grootste assortiment van Nederland. Daarnaast hebben wij meer dan 2 miljoen artikelen op voorraad en kun je ook voor custom made textiel bij ons terecht.

 

Uitbreiding service: eigen webshop voor klanten

In 2018 kwam er een extra service bij: een eigen webshop-omgeving voor klanten. Volledig aan te passen aan hun huisstijl. Ben je nieuwsgierig naar deze service of wil je graag op een andere manier met ons kennismaken? Wij leiden je vol trots rond in ons bedrijf en nemen graag de tijd om het assortiment met je te bekijken in onze showroom. Hiervoor plannen we graag voldoende tijd voor in. Maak daarom vooraf een afspraak met ons via info@primex.nl.

 

Heb je vragen of wil je advies?

Ons ervaren team denkt graag met je mee. Zo maak je altijd de juiste keuze. Bel ons of mail naar info@primex.nl.

+31 (0)227-504900

Volg ons

Onze voordelen

  • Voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Levering per order in plaats van per bulk
  • Verkeerde maat of kleur geleverd? Wij lossen het direct voor je op
  • Buiten kantoortijden bereikbaar voor vragen en advies
Naar vergelijken