Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

Weet u een goed doel?

***UPDATE***

We zijn er alweer doorheen, al het textiel heeft een bestemming gevonden, wij zijn benieuwd naar de uiteindelijke bestemmingen!

*** *** ***

Elk jaar hebben wij bij Primex te maken met uitlopende artikelen en opruimingen van onze voorraden. Om duurzaamheid en hergebruik te bevorderen bezorgen wij deze artikelen door het jaar heen bij diverse goede doelen. Dat hebben wij ook dit jaar weer volop gedaan. Maar alsnog hebben wij een aantal uitlopende artikelen in ons magazijn staan. 

Vorig jaar hebben wij voor het eerst u ook de mogelijkheid gegeven om een deel van deze artikelen een goed doel te geven, daar hebben wij vele leuke en lieve reacties op mogen ontvangen.
Aangezien het voor velen nog steeds lastige tijden zijn willen wij u opnieuw de mogelijkheid geven van deze voorraad gebruik te maken om een deel van deze artikelen aan een goed doel van uw keuze te schenken. 

Wij bieden deze artikelen vanaf vandaag aan voor € 0,01 per stuk. Wij hadden ze zelfs graag gratis aangeboden, maar onze webshop kan dat helaas niet verwerken... 

Dus heeft u een goed doel in uw omgeving? Kunt u mensen blij maken met onze restanten? Bestel ze dan in onze webshop.

Wij zijn zeker geïnteresseerd wat u met deze artikelen heeft kunnen doen, misschien kunt u uw doel en/of foto mailen naar primex@primex.nl

Alvast dank en wij hopen dat met deze actie ook eens andere goede doelen bereikt worden.

De artikelen worden getoond in onze OUTLET.

Weet u een goed doel?

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig?
Onze klantenservice helpt u graag.
Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken