Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
 
Morgen in huis? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service

Primex Disclaimer

Primex Disclaimer

Gebruik van de site van Primex Textiles B.V. is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het volgende.

INFORMATIE

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld en gecreëerd. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Primex Textiles B.V. geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, kwaliteit en actualiteit.

EXTERNE LINKS

De website van Primex Textiles B.V. kan een aantal externe links bevatten. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Primex Textiles B.V. kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

AUTEURSRECHTEN

De inhoud van de webpagina’s behoren toe aan Primex Textiles B.V. Echter mogen productgegevens worden gedeeld, verveelvoudigd en opslagen worden, mits dit gebruikt wordt voor verkoop. Ook nieuwsberichten en sharing/delen van content via Social Media op onze webpagina’s waar die mogelijkheid wordt geboden mogen worden gedeeld.

PRIVACYBELEID

Op de verwerking van uw persoonsgegevens is onze privacybeleid van toepassing.

VRAGEN?

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met Primex Textiles B.V. op te nemen.

Primex Textiles B.V.

Westrak 236  |  1771SV  WIERINGERWERF
The Netherlands

T: +31 (0)227 504900 

 

Disclaimer Primex Textiles B.V. - 2020

Hulp nodig

Hulp nodig

Hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag. Ma t/m vr 08.30-17:00

+31 (0)227-504900

 

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

info@primex.nl

© 2021 Primex Textiles