Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Vandaag verstuurd? u heeft nog uur en min.
Uitstekende service
nl

20 NIEUWE MERKEN ONLINE

Vanaf 1 februari hebben wij ons assortiment flink uitgebreid!

 Sinds 1 februari 2023 hebben wij in ons Extern Magazijn 20 merken aan ons assortiment toegevoegd:



Atlantis Headwear is een Italiaans merk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige caps en headwear.
We helpen bedrijven om hun verhaal te vertellen door het creëren van duurzame merkmutsen en caps.
Wij hopen een groeiende vraag naar producten gemaakt van gerecyclede/biologische bronnen te genereren en proberen het bewustzijn in de toeleveringsketen te vergroten voor een milieubewuste keuze.
Bear Dream is in 2005 opgericht met een duidelijke visie: het ontwikkelen van een hoogwaardig handdoekmerk. Sindsdien is Bear Dream uitgegroeid tot een toonaangevende handdoekfabrikant in Europa en biedt u moderne en nuttige promotionele handdoeken, gemaakt van 100% katoen en vervaardigd binnen de Europese Unie.



Het Black & Match assortiment is een essentiële en elegante lijn van kleding en accessoires., ontworpen om gepersonaliseerde outfits en uniformen te creëren, zodat u zich kunt onderscheiden en uw imago kunt verbeteren.
Deze collectie accessoires en kleding is uit voorraad leverbaar in een breed scala aan maten en kleurcombinaties, om u een gepersonaliseerde, snelle en eenvoudige oplossing te bieden.

 

Build Your Brand biedt u artikelen tegen betaalbare prijzen.
Trendy Streetwear voor dames en voor heren, en hoge kwaliteit producten maakt dit een succesvol assortiment.
Alle artikelen hebben slechts een klein formaat label zonder merk, wat perfect is voor het individualiseren van uw product.

Clubclass Maatwerk dat past bij uw bedrijf

Al meer dan 45 jaar leveren we onze distributeurs vanuit onze productiebases over de hele wereld. Onze klanten zijn hoge normen gaan verwachten, ze weten dat ze ons kunnen vertrouwen om ethisch te werken, oplossingen voor de toeleveringsketen aan te bieden en ervoor te zorgen dat het proces probleemloos en winstgevend verloopt.

We begrijpen de dynamiek van bedrijfskleding van de stof en grondstoffen, ontwerp, bemonstering, productie en kwaliteitsborging tot en met de noodzaak van tijdige logistiek. Wij bieden een flexibele service; onze klanten mixen en matchen de vele diensten die we aanbieden. Naast maatwerk hebben we een supply chain-team van wereldklasse dat in staat is om alle kledingmerken te ontwikkelen die nodig zijn om de volledige look te creëren.

Onze confectiekleding wordt verkocht via een netwerk van distributeurs van bedrijfskleding. Ontdek een reeks collecties die allemaal zijn ontworpen voor verschillende sectoren. Van luchtvaartmaatschappijen tot hotels, beveiliging tot transport. Al onze stijlen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en kleuren, zodat uw klant precies kan vinden wat hij zoekt. Al onze kledingstukken zijn ontworpen om in een huishoudelijke wasmachine te worden gewassen.

Wij brengen mensen bij elkaar; De mensen die onze kleding maken, de mensen die onze kleding dragen en de mensen die een verschil willen maken voor onze planeet voor de volgende generatie mensen.

 

 

 

Estex-sokken zijn het product van een familie-avontuur dat in 1957 in Moselle begon, het kleine bedrijf dat gespecialiseerd is in accessoires voor schoenen begint aan het Estex-sokkenavontuur, vertrouwend op Italiaanse knowhow.

Estex brandwerende sokken is een volgende stap in Estex's veiligheidssokken gewijd aan veiligheid. Het merk is voornamelijk gebaseerd op productieprocessen in Italië en bevat veel technische knowhow om te voldoen aan de beperkingen van veiligheid en comfort die vereist zijn in het beroepsveld. Estex werksokken zijn resistent, verstevigd bij de hiel en deels gemaakt van katoen.

Deze sokken hebben het grote voordeel dat ze geschikt zijn diverse doeleinden, zoals bewaking maar ook geschikt zijn voor zowel lopen als staan als ook sommige duursporten. Als de sokken voornamelijk van katoen of wol zijn, kunnen ze bijvoorbeeld Coolmax-technologie integreren voor het comfort van de voet. Meestal is de binnenkant pluche voor comfort en wordt rekening gehouden met de stevigheid en duurzaamheid van de sok.

 

Specialist in de wereld van werk, Herock is meer dan een werkkledingmerk, het is een concept:
Werkkleding die functionaliteit, comfort en uitstraling combineert.
Als aanstichter van deze trend biedt Herock een complete collectie, voor mannen en vrouwen, volgens 3 reeksen: Essentials, Additionnals en Experts.
De Essentials collectie, is de basiscollectie van het assortiment dat Herock aanbiedt.
De Additionals collectie is meer gericht op ervaren doe-het-zelvers en professionals.
Tot slot is de Experts collectie bedoeld voor professionals die de beste apparatuur nodig hebben.
Het is een generalistisch merk dat voldoet aan alle zakelijke en functionele behoeften, voor zowel mannen als vrouwen, in een breed scala aan maten en kleuren. Naast de professionele kledingcollectie biedt Herock een heel assortiment schoenen en accessoires.


JHK is een Spaans merk dat producten zoals T-shirts, polo's, sweatshirts produceert.
JHK is zich bewust van de relevantie je die vandaag de dag voor het bedrijf moet hebben om aan de behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen. Men heeft hiervoor een paar mooie lijnen opgezet van promotioneel textiel.
Deze voldoen aan de wettelijke en reglementaire vereisten, en een milieuverbintenis door de voortdurende verbetering van de organisaties (minder afval, minimaal gebruik van voorraden, controle over emissies naar de atmosfeer en morsen), evenals het voorkomen van vervuiling.

De naam "Karlowsky", opgericht in 1892, staat voor generaties waardevolle merkkleding gericht op de hotel- en gastronomie-industrie. Het merk heeft de perfecte producten ontwikkeld voor alle gelegenheden, hun collecties zijn de afgelopen 125 jaar de meest populaire in Europa geweest.



Korntex® is een jong ambitieus lifestylemerk op het gebied van hoge zichtbaarheid en werkkleding. Naast veiligheidshesjes en T-shirts omvat het sterke assortiment ook een hoofddeksellijn en accessoires. Korntex producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteitsnormen en technologische innovaties. Het merendeel van de producten is bewust ontworpen in termen van ideale bedrukbaarheid. Diverse kleur- en maatcombinaties presenteren een selectie om aan verschillende eisen te voldoen. Het ontwerp van de producten wordt gekenmerkt door Europese industriële moderniteit.
LS biedt u tassen tegen zeer concurrerende prijzen.
Ideaal voor uw promotieactiviteiten met een hoog volume.
 


Macron is een Europese leider in de productie van sportkledingproducten, met name in de 4 volgende sectoren: teamkleding, sportkleding, accessoires voor teamsporten (voetbal, rugby, basketbal...) en merchandising. Macron werkt hard om geavanceerde, hoogwaardige sportkleding te creëren om atleten van grassroots tot professionals te ondersteunen bij hun inspanningen om hun eigen held te worden op en naast het veld. Ze streven ernaar een gemeenschap op te bouwen die hun passie voor echte sport deelt.

 

 


Neutral, met hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken, is een belangrijke speler in de duurzame kleding- en accessoiresindustrie in de B-to-B-markt. Neutral biedt duurzame kleding, vervaardigd met respect voor mens en planeet. De toeleveringsketen wordt gedekt door internationale duurzaamheidsnormen, Neutral® heeft de hoogste sociale, ethische en milieunormen in de promotionele en professionele kledingmarkt.


Een merk van essentiële promotionele producten met een meerderheid van katoen. Ideaal om uw imago te promoten dankzij de kwaliteit en prijzen. NewGen zorgt voor de reinheid van zijn productiecircuits, van de grondstof tot de productie. Aanwezig op het gebied van horeca en beeld/communicatie.
Opgericht met zeer sterke wortels en waarden, moest Pen Duick worden gedefinieerd door een sterk en modern karakter en identiteit. Een identiteit en een karakter die te vinden zijn in alle universums die het merk aanbiedt: Sport, Leisure, Urban en Workwear. Vier universums die veel producten verzamelen die aan uw behoeften voldoen en banden met kleding die geschikt is voor alle toepassingen, die zowel buiten als binnen kan worden gedragen. Pen Duick-producten zijn vervaardigd met behulp van verschillende grondstoffen om aan de behoeften van verschillende doelen en doelen te voldoen. Deze gebruikte methodologie stelde ons in staat om een breed scala aan producten te ontwikkelen en te consolideren, zowel praktisch als technisch, om aan de behoeften van onze klanten en de markt te voldoen. Pen Duick producten staan erom bekend een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden, en een sterk imago en identiteit. Dit is een van de belangrijkste kenmerken die ons hebben geholpen het merk in Frankrijk en in heel Europa te ontwikkelen. Pen Duick combineert comfort, gemak en stijl om aan al uw behoeften en wensen te voldoen.
 


Promodoro is een promotioneel textielmerk dat zich heeft gevestigd op alle gebieden waar promotionele kleding, bedrijfsmode en merchandising worden gebruikt. De premium collectie is verkrijgbaar tot 5XL en wasbaar tot 60 C°. De promodoro collectie overtuigt met hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking.
Rica Lewis is een jeansmerk dat in 1928 werd opgericht door Rica en Charles Lévy in Marseille, Frankrijk. Rica Lewis is al meer dan 90 jaar een denimspecialist. Met een wereldwijd assortiment dat innovatieve of duurzame producten omvat, ontwerpen, produceren en verkopen ze kwaliteitsjeans, -broeken en bermuda's.

 

Producten zonder label om uw merk onder de aandacht te brengen.

Krijg eenvoudig je eigen merk op basis van 6 trendy producten, heren en dames.
4 trendy T-shirts : V-hals en ronde hals, heren en dames, op basis van 100% katoen
2 sport-T-shirts : ronde hals, heren en dames, op basis van 100% polyester stof

 

Stedman® behoort tot de top vijf van leveranciers van hoogwaardig promotietextiel in Europa. Onder het succesvolle merk Stedman® biedt het bedrijf een uitgebreid portfolio van bedrukbare T-shirts, sweatshirts, poloshirts en andere vrijetijdskleding. De ontwikkelingsafdeling van het bedrijf staat voortdurend in contact met de markt en onderzoekt belangrijke nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van materialen, kleuren, vormen en stijlen.

 

Velilla is een solide bedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de werkkledingsector. De focus van het bedrijf op de toekomst en zijn voortdurende evolutie hebben het tot een referentie op de Spaanse markt gemaakt, en zijn uitgegroeid tot de leider met een jaarlijkse verkoop van meer dan 7 miljoen artikelen.

 

20 NIEUWE MERKEN ONLINE

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze producten en alle mogelijkheden kunt u naar ons mailen. 

+31 (0)227-504900

Volg ons

Advies of vragen?

Hulp nodig?
Onze klantenservice helpt u graag.
Ma t/m vr 08.30-17:00

Naar vergelijken